avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât în planul de urbanism al zonei

Care sunt implicațiile juridice pe termen scurt si lung dc achizitionez un apartament intr un bloc din 2011 in Buc militari, apartament care are Carte Funciară lipsită de sarcini.
Ap are loc de parcare ext cu CF care se regăsește pe geoportal, la cautare.
Pe geoportal însă, terenul unde este construit blocul C1 este caroiat cu galben, are mentionate nr de Cadastru /CF dar constructia( blocul) nu este desenat in rosu cum apar alte construcții.
Am solicitat online extras de carte funciară pt Informare cu numarul care apare pe geoportal pt terenul pe care se află blocul dar sistemul se blochează.
Am solicitat o si notarei si mi a spus că poate să obțină intabulare pt cota indiviza aferenta apartamentului din suprafata "amprenta la sol bloc".
În rest nu știe si sa ma adresez OCPI.
Va rog sa mi spuneti
1. De ce nu pot sa obtin extras de CF pt terenul blocului care apare cu galben pe geoportal si cu nr. atribuit de cad/ CF?
2. De ce nu apare cu roșu blocul C1 construit in 2011 iar cel vecin construit ulterior apare.
3. Pot sa achiziționez in aceste conditii un ap in acest bloc care nu apare pe geoportal?
Mentionez ca blocul a fost construit fara sa respecte regimul de înălțime impus de planul de urbanism al zonei unde sunt multe case. BloculAre Ds+ P+ 2et+ Et teh+M1+M2
Zona permitea P+ 2 et.

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui extras informativ de cf pentru determinarea destinatiei unui spatiu comercial Doldrums Doldrums Buna ziua. Doresc obtinerea unui [b]extras informativ de Carte Funciara[/b] pentru determinarea [b]destinatiei unui spatiu comercial [/b]aflat la parterul ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara nr cadastral ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. Constructorul a reusit sa schimbe destinatia demisolului pe care l-am cumparat din spatiu tehnic in apartament (locuinta). O persoana cu studii ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)