avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuzul angajatorului de a retine si plati pensia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuzul angajatorului de a retine si plati pensia de intretinere a minorului

Buna ziua
In urma Hotararii Judecatoresti Definitive si Irevocabile in care s-a stabilit
,,Majorarea obligatiei de intretinere a minorului stabilita prin sentinta civila ....in sensul ca obliga paratul la plata unei cote lunare de 25 % din veniturile salariale nete realizate in calitate de angajat al ...cu titlu de de pensie de intretinere in favoarea minorului incepand cu data introducerii actiunii 23.06.2015 si pana la iplinirea varstei majoratului " am contactat angajatorul pentru a solicita o adresa de mail sal le trimit hotararea ,iar un reprezentant al firmei a refuzat motivand ca ei nu vor respecta aceasta hotarare decat atunci cand le vor trimite de la Judecatorie Hotararea .
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez .

Multumesc !
Daca el a mostenit in urma decesului mamei lui o parte din proprietati (tatal lui traieste ) si din cate stiu una este chiar inchiriata cum trebuie sa procedez ?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ayda9988 ayda9988 buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (legalizata), prin care s-a stabilit divortul, custodie comuna asupra minorelor, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile ... (vezi toată discuția)