avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL versiune noua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL versiune noua

Buna seara,
Nu pot inceta un cim dupa ce l-am reactivat din suspendare CIC . Imi arata in fereastra: data incetarii trebuie sa fie ulterioara oricarei operatii de suspendare sau detasare din istoric.
Suspendarea este facuta de corestie din program 16.04.2016/
Cum trebuie sa procedez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 20 Aprilie 2016
Spuneti-ne exact datele ,perioada de CCC, cand ati operat data de sfarsit a suspendarii si data incetarii suspendarii c.i.m. ,precum si care este data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme suspendare cim urgent madylumy madylumy Buna dimineata, o mare problema: cim suspendat per.01 nov - 31.12.2012, salariatul solicita cfs. incontinuare de la 01.01.2013 pana la 31.03.2013, din ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare revisal - incetare suspendare cim/revenire ccc sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul legal in care angajatorul poate inregistra in REVISAL actul de revenire din CIC al angajatei, respectiv ... (vezi toată discuția)