Buna dimineata, o mare problema: cim suspendat per.01 nov - 31.12.2012, salariatul solicita cfs. incontinuare de la 01.01.2013 pana la 31.03.2013, din neatentie am operat direct data incetare suspendare 31.03.2013, fara a opera mai intai incetarea suspendarii in 31.12.12, si mai apoi o noua suspendare pentru perioada 01.01-31.03. Acum raportul per salariat din aplicatie arata ca data sf.suspendare 31.12.2012, iar ca data incetare suspendare 31.03.2013 dar in registru salariatiloe contractul este activ, ORICE OPERATIUNE AS DORI SA FAC DE SUSPENDARE SAU CHIAR DE INCETARE programul nu imi permite deoarece pentru suspendare imi precizeaza ca perioada se suprapune cu o alta perioada, iar la incetare imi spune ca incetarea trebuie sa intervina ulterior datei de suspendare, care este specificata in istoric salariat. Pe scurt ce ar trebui sa fac?
Nu mai pot face corectie la data incetarii deoarece am dat salvare, apoi asa cum am precizat contractul apare ca fiind ACTIV deci nu suspendat, in raportul per salariat apare ca data sfarsit suspendare 31.12.1012 iar ca data INCETARE SUSPENDARE 31.03.2013, DACA doresc sa operez suspendarea din nou pt.perioada 01.01 - 31.03, cand vreau sa salvez apare o fereastra de eroare cu mentiunea:,, intervalul selectat se intersecteaza cu intervalul unei suspendari incetate Contract suspendat.
Eu inteleg in felul urmator: pana la data de 31.03 acest cim nu poate fi suspendat nici incetat, pt.ca am vrut sa-l incetez si imi specifica in felul urmator :,, data incetarii contractului trebuie sa fie ulterioara orcarei operatii de suspendare sau detasare din istoric salariat Contract incetat.Astept si parea dvs.Va multumesc.
Intr-adevar, programul REVISAL nu permite revenirea asupra perioadei de suspendare si corectarea acesteia.
Putei sesiza ITM -ul explicandu-le care este problema, pentru ca din pacate o suspendare deja operata, data incetarii ei mai precis, nu mai poate fi modificata conform noii versiuni Revisal, cu toate ca HG nr.500/2011 stabileste ca orice eroare se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea, acesta eroare nu poate fi corectata, programul nu permite acest lucru.
Revisal 2011
anny2007us
Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)