avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare- cumparare. Vanzator tuturele legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare- cumparare. Vanzator tuturele legal

Buna seara,
As dori sa stiu daca poate fi incheiat un contract de vanzare cumparare intre mine si tuturele legal al unei doamne fara discernamant pentru vanzarea unui apartament apartinand doamnei fara discernamant.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:00, 19 Aprilie 2016
numai cu autorizarea prealabila a instantei de tutela/autoritatea tutelara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea tutelara- vanzare imobil proprietar minor- probleme tva Anca Florea Podaru Anca Florea Podaru pentru vanzarea unui apartament a unei persoane handicapate si tutelata, este nevoie de acordul autoritatii tutelare; aceasta cere un raport de evaluare; ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de catre persoana fara discernamant mirobolant22 mirobolant22 Buna ziua, am o problema cu cumpararea unui teren de la mai multi proprietari printre care si o persoana cu handicap mintal. Aceasta persoana fara ... (vezi toată discuția)
Instanta de tutela sau autoritate tutelara? fetita mea(minora ... CarmenCorina CarmenCorina Instanta de tutela sau autoritate tutelara? Fetita mea(minora 13 an) a mostenit un apartament de la tatăl ei decedat.Doar ea....eu nu am cota parte.La ... (vezi toată discuția)