avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dreptul de a iesi la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dreptul de a iesi la pensie

Sunt cadru militar (liceu militar, sc. militara promoție 1987 si of. din 1987) si conform noii legi mă pot pensiona conform art 85 lit g la cerere pentru motive bine întemeiate si chiar am. Ai mei șefi nu vor sa accepte decât demisia cu toate încalcă jurământul (jur să respect legile țării), cred că ar intra și abuz în serviciu. Ce mă sfătuiți să fac ?

Alte discuții în legătură

Intrebare-demisie cu drept de pensie neonemesis neonemesis Lucrez intr-o unitate militara ( nu in MApN), am 22 de ani vechime (29 de ani vechime efectiva), am vrut sa ma pensionez conform art.16, litera b) din ... (vezi toată discuția)
Trecerea in rezerva a unui militar. ManuXDW ManuXDW Daca am facut un raport, prin care am solicitat trecerea in rezerva cu drept de pensie de serviciu pentru limită de vârstă cu reducerea varstei de ... (vezi toată discuția)
Pot fi trecut in rezerva fara acordul meu ? Ionuk5 Ionuk5 Sunt angajat al Jandarmeriei si am fost declarat APT LIMITAT IN TIMP DE PACE SI RAZBOI cu deficienta USOARA 30% conform HG nr 56/2012, totodata am fost scutit ... (vezi toată discuția)