avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Magazin online cu vanzare UE si NON UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Magazin online cu vanzare UE si NON UE

Buna ziua,
Avem o firma nou infiintata ce va vinde produse in mediul on line.Firma este neplatitoare de TVA si este inregistrata in registrul operatorilor intra-comunitari. Aceste produse vor fi vandute prin intermediul site-ului firmei dar si pe diverse platforme de specialitate internationale. In consecinta ne asteptam sa avem clienti PF si PJ nu numai din Romania dar si din zona UE si NON UE. Banii vor fi colectati intr-un cont PayPal al firmei in diverse monede si de acolo transerati in contul curent al firmei in moneda Lei.
Exista vreo restrictie dpv contabil/legislativ referitor la acest mod de a vinde/incasa in alte monede? Este necesara vreo autorizatie?

Alte discuții în legătură

Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Urgent!! vanzari pe internet - cum imi platesc taxele? BogdanSM BogdanSM Dupa mai bine de jumatate de an am dus la bun sfarsit realizarea unui Manual Digital Educativ (ebook). [b]Problema:[/b] Detin un site web si doresc ca prin ... (vezi toată discuția)