avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... IMPOZIT ptr romanii plecati in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

IMPOZIT ptr romanii plecati in strainatate

buna ziua ...se tot vorbeste despre platirea impozitelor in tara care lucrii dar si in Romania ....dar eu tot nu inteleg si am decis sa va intreb pe voi poate ... nu ca as fi egoista ...ci doar ca nu mi se pare corect in situatia mea(sunt sigura ca nu as fi unica)!Nu avem nimic in Romania(nici pamant nici casa(dar suntem inscrisi la casa soacrei si vrem sa ne stergem si de acolo,vrem sa ne luam casa aici)),sunt plecata de aproape 4 ani in Franta.. eu nu lucru,am copii mici,am facut cale lunga si a fost greu dar ne-am zbatut si sotul sa instalat in contul lui aici!Mergem in Romania o singura daca pe an pe o perioada scurta de timp(maxim o luna)sau poate deloc,nu avem de gand sa ne intoarcem sa locuim in tara! avem aici asigurare medicala si o asigurare privata pe langa cea de stat,platim aici in rand cu francezii ...impozite,asigurari de toate felurile!in situatia mea suntem obligati sa platim si in Romania ???va rog lamuriti-ma ........... :( =D> :O MULTUMESC ANTICIPAT !!!!

Alte discuții în legătură

Ajutor social franta julia_itl julia_itl Buna ziua !Am copilul cu tatal francez ,suntem separati si nu avem deloc comunicare buna nici macar aceeasi viziune asupra binelui copilului .Din moment ce ... (vezi toată discuția)
Se poate cere anularea contractului vanzare cumparare ruscrina77 ruscrina77 buna ziua rus crina sunt, sotu cu soacra au incheiat contract de vanzare- cumparare soacra vanzandu-i sotului un apartament , fara nici un fel de clauza ... (vezi toată discuția)
Poșta română obstrucționează scrisoare către cedo OlDumitra OlDumitra O scrisoare către CEDO a fost oprită de către Poșta Română să ajungă la CEDO. Plicul meu s-a întors cu mențiunea halucinantă că ar fi DESTINATAR ... (vezi toată discuția)