avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social franta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social franta

Buna ziua !Am copilul cu tatal francez ,suntem separati si nu avem deloc comunicare buna nici macar aceeasi viziune asupra binelui copilului .Din moment ce acesta se dezice de la plata pensiei alimentare ,ma intereseaza sa stiu carei instiututii ma pot adresa ,sa cer o sustinere financiara ,pt familie monoparentala.Noi locuim in tara dar tatal ,e in franta ,copilul nascut in romania dar inregsitrat si in franta .Stiu ca undeva ar trebui sa fie drepturile copilului ,mai ales in aceste conditii.Multumesc

Alte discuții în legătură

Insarcinata cu un cetatean strain utilizatoare utilizatoare buna ziua. sunt insarcinata cu un cetatean belgian care locuieste in franta.nu il intereseaza acest copil si as dori sa stiu ce pot face acum pt al obliga sa ... (vezi toată discuția)
Legislatia internationala. persoana juridica franceza (primaria unei comune din franta) contra persoana fizica de cetatenie romana zboldis zboldis Concret: Un medic roman in Franta (medic de famile liber profesionist) in aprilie 2013 a incheiat un contract de inchiriere pentru un cabinet medical cu ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minori dubla cetatenie madaluta94 madaluta94 Buna ziua, Sunt in concubinaj cu cetatean francez si am dubla cetatenie romano franceza,locuim in Franta de multi ani iar copiii nostri minori 11,7 si 3 ani ... (vezi toată discuția)