avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... amenzi din Italia primite dupa un an, se prescriu?
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

amenzi din Italia primite dupa un an, se prescriu?

Buna ziua, am o masina pe numele meu vanduta unui cunoscut.
Astazi 20.04.2016 mi-au ajuns prin posta 3 amenzi de circulatie, "faptele" sunt comise in data de 21.03.2015, verificarea lor pe 01.04.2015 iar jos sunt semnate 07.04.2016 (si expediate) adica la un an distanta. Aceste amenzi mai sunt valabile??
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:15, 7 Iunie 2016
Nu sunt prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum solicit suspendare inmatriculare auto vanzare inainte de 20 mai 2018? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, am vandut o masina in 01.11.2017 insa noul proprietar nu a efectuat inmatricularea nici in zi de azi, august 2018. Primesc amenzi de parcare ... (vezi toată discuția)
Amenzi italia. buna seara ! am o speta foarte complicata si nu ... Nero3 Nero3 Amenzi Italia. Buna seara ! Am o speta foarte complicata si nu stiu cui sa ma adresez. Speta incepe asa. Am avut in anul 2012 un autoturism care l-am ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina masterd111 masterd111 buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)