avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza medico-legala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza medico-legala

as vrea sa stiu daca sint pensionat gradul 2 pshiatrie inainte de ajunge dosarul in instanta nu trebui sa fiu expertizat de medici legisti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:14, 23 Aprilie 2016
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai deschideti alte topicuri cu aceeasi problema. Va multumesc!

radoveanu a scris:

o persoana cu cod afectiune 10 poate fi condamnat fara expertiza medicala?

Si in timpul cercetarii, dar si in instanta, partea interesata poate solicita instantei sa aprobe o expertiza medicala psihiatrica.
Da, depuneti actele medicale si solicitati o expertiza psihiatrica.

Solicitati in scris si sa primiti avocat din oficiu daca nu va permiteti sa angajati avocat.
Daca aveti afectiuni psihiatrice nu cred ca aveti cum sa va aparati singur.

Despre ce fapta este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am in instanta pentru custodia copilului daca sotia ... D. Sorin D. Sorin Ce sanse am in instanta pentru custodia copilului daca sotia este luata in evidenta la pshiatrie cu diagnisticele F23. 9 tulburare psihotica acuta si ... (vezi toată discuția)
Sa cer expertiza psihiatrica? Alma10 Alma10 Desi titlul poate parea unora hilar,situatia e cam asa:tata a murit anul trecut,mama nu vrea sa faca succesiunea,frati nu am,bun,de acum niste ani ea a spus ... (vezi toată discuția)