avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TAXE TVR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TAXE TVR

Sunt administrator la o societate de tip SRL ( cu activitate de baza : servicii sanitar veterinare)si am fost notificata cu o plata restanta la TVR Craiova incepand cu data iulie 2014.. Mentionam ca societatea a fost infiintata in iulie 2014 si nu a prestat activitate , aceasta incepand sa presteze servicii sanitar veterinare in decembrie 2015. Societatea are ca adresa de sediu in locuinta parintilor si a bunicii subsemnatului,care a incheiat un contract de comodat cu titlu gratuit in favoarea societatii subsemnatului. Societatea mea nu are in posesie proprie nici-un aparat tv sau radio . La adresa unde figureaza sediul societatii exista un contract de energie electrica incheiat de tatal meu si doua abonamente de difuzare a programelor tv.
Este legal ca in numele societatii, pe care o administrez ,sa mi se impuna o astfel de taxa in mod obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:16, 20 Aprilie 2016
Nu este legal, insa pentru a nu plati aceasta taxa trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Am avut si eu doua astfel de cazuri castigate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Plata taxa tvr din 2012 verificator verificator Sunt Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social la domiciliu, iar activitatea o desfasor pe teren, la beneficiari. La domiciliu nu desfasor nici un fel de ... (vezi toată discuția)