avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - preaviz, CO neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - preaviz, CO neefectuat

sunt angajata la firma, sunt in preaviz prin demisie 20 zile, preavizul se termina in data de 13 mai, intrebarile mele sunt: ce se intampla cu zile de concediu de odihna neefectuate? sunt obligati sa mi-le plateasca sau sa ma lase se le iau fara sa se prelungeasca preavizul? daca trebuie sa fac o cerere, ce ar trebui sa scriu in ea?

multumesc
Cel mai recent răspuns: teodora-georgeta , utilizator 12:07, 21 Aprilie 2016
Zilele de CO neefectuate se vor compensa in bani la incetarea c.i.m., potrivit art.146 alin.3 C.mun.

Pe durata preavizului se poate efectua concediu de odihna. Concediu de odihna nu este o situatie care sa prelungeasca durata preavizului.

Depuneti o solicitare scrisa la angajator pentru a efectua acele zile de CO.
multumesc, o zi usoara si sarbatori fericite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in concediu?? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, de cate zile de concediu de odihna am drept daca imi dau demisia in luna septembrie sau octombrie? Nu am fost in concediu anul acesta si nu vrau sa ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului neefectuat Roger25 Roger25 Buna seara, Ca angajat in firma actuala, avem dreptul fiecare la 24 zile CO / an. Pe anul ce a trecut, mi-am efectuat integral tot concediul. Luna aceasta, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ina 64 ina 64 Buna ziua, sora mea si-a gasit un serviciu mai bun in alta parte , a depus cererea de demisie cu preavizul de 20 de zile lucratoare, dar mai are de luat 4 ... (vezi toată discuția)