avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare Permis

Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul pe 30 de zile pe motivul neacordarii de prioritate pietonilor. Problema este ca nu exista dovezi care sa dovedeasca acest lucru, nu am fost oprit de catre politie, m-a urmarit o masina iar dupa 2 km cand am oprit mi-a cerut actele si sa il urmez la sectie. In procesul verbal nu exista martori, iar eu am doi martori prin care pot dovedi ca dupa ce am plecat a mai aparut un pieton pe care nu aveam cum sa il vad.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iasi Paun Geogiana , Avocat 19:33, 21 Aprilie 2016
Daca este asa cum spuneti puteti sa contestati procesul verbal! se poate anula suspendarea dar atentie in 15 zile de la data emiterii procesului verbal! Daca nu au filmare sunt sanse de castig si fara martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie pentru neacordare prioritate pietoni djmaxi2000 djmaxi2000 Am fost oprit de politie pentru neacordare de prioritate pietonilor. Am fost amendat si mi-a fost suspendat permisul de conducere. Intrucat erau masini parcate ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de contraventie, pareri... flo1990b flo1990b Buna seara,ieri mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile+amenda 340 lei pe motiv ca nu am respectat semnificatia indicatorului STOP si am patruns pe ... (vezi toată discuția)