Buna ziua. Doresc sa fac un credit si pentru acest lucru am nevoie de o adeverinta de salariu in care sa imi fie trecut atat salariul cat si diurna. Mentionez ca ma deplasez minim 15 zile pe luna in interes de serviciu si deci primesc diurna.
Cei de la Resurse Umane refuza sa imi treaca pe adeverinta venitul rezultat din diurna. Este corect atata timp cat aceasta diurna nu are caracter ocazional.
Eventual puetti solicita o adeverinta separata privind acesta venituri primite pana acum.
Adeveriintele bancare au fiecare formatul si cererile lor specifice, iar in functie de ce solicita banca se poat rtece sau nu anumite sume pe acea aedverinta de la banca.
Am uitat sa mentionez ca banca imi accepta acest venit si in acelasi timp mia spus sa fie trecut la "Alte venituri lunare cu caracter permanent***". Insa nu inteleg de ce nu doresc colegii mei sa imi treaca acest venit pe adeverinta bancii.
In ce baza pot solicita acea adeverinta separata. Pentru ca ma gandesc ca nici macar acea adeverinta nu vor dori sa mi-o elibereze.
banca accepta orice scrie angajatorul si semneaza, dar angajatorul este cel ce isi asuma responsabilitatea incadrarii sau nu unor venituri in venituri permanente sau nu.
Ori nu cred ca se poate sustine ca diurna ar fi un venit salarial permanent, chiar daca a primit diurne in urma delegarii pana acum, lunar.
angajatorul ii poate elibera o adeverinta separata sau poate rece diurnele anterioare cu mentiunea ca nu sunt venituri permanente.
Tu ai semna undeva ca diurna este un venit permanent al angajtului tau??
Pensia alimentara
14031979
Buna ziua.Am si eu o problema legata de pensia alimentara.Sunt divortata de 5 ani si am o fetita de 8 ani.La divort s-a stabilit o pesie lunara de intretinere ... (vezi toată discuția)