avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie apel - lamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie apel - lamuriri

In noiembrie 2015 cei doi tineri au fost condamnati la 8 ani de inchisoare , iar astazi au avut apelul iar acolo scrie asa "Înlătură pedeapsa complementară şi pedeapsa accesorie aplicate inculpatului X pe lângă pedeapsa principală pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.329 alin.1 şi 2 Cod penal 1969, cu aplic.art.99 Cod penal 1969 art.374 alin.4, art.396 alin.10 Cod pr.pen., şi art. 5 din Codul penal. În baza art. 116 al. 1 Cod penal din 1969 dispune faţă de inculpatul X luarea măsurii de siguranţă a interzicerii dreptului de a se afla în Bucureşti pe o durată de 4 ani. În baza art.88 Cod penal din 1969 deduce din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii in 27.01.2015 şi arestării preventive de la 28.01.2015 la zi. 25. Înlătură pedeapsa complementară şi pedeapsa accesorie aplicate inculpatului Y pe lângă pedeapsa principală aplicată pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.329 alin.1 şi 2 Cod penal 1969, cu aplic.art.99 Cod penal 1969 art.374 alin.4, art.396 alin.10 Cod pr.pen., şi art. 5 din Codul penal. În baza art. 116 al. 1 Cod penal din 1969 dispune faţă de inculpatul Z luarea măsurii de siguranţă a interzicerii dreptului de a se afla în Bucureşti pe o durată de 4 ani. În baza art.88 Cod penal din 1969 deduce din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii in 27.01.2015 şi arestării preventive de la 28.01.2015 la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate care nu contravin prezentei.
Iar mai jos scrie ca se respinge apeleu. Imi puteti explica ce inseamna va rog.

[Editare date personale]
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:50, 29 Aprilie 2016
ramona_myley a scris:

Iar mai jos scrie ca se respinge apeleu. Imi puteti explica ce inseamna va rog.

Scrieti si ce scrie mai jos, cu privire la respingerea apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca-anulare permis? nicksson67 nicksson67 Buna ziua, am primit aceasta sentinta in urma infractiunii de conducere cu permisul suspendat si refuz de recoltare probe biologice. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto Crihan bogdan Crihan bogdan Ora estimata: 08:30 Complet: CP9 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul Crihan Constantin- Bogdan, în prezent în Penitenciarul ... (vezi toată discuția)
Rejudecare iccj popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 [i]Admite recursul declarat de inculpatul Popescu Ion împotriva deciziei penale nr. 182/A din 26 septembrie 2013 a Curtii de Apel Timisoara – Sectia ... (vezi toată discuția)