avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recupetare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recupetare taxa auto

Buna ziua. Am cumparat anul trecut o masina la mana a doua pentru care am platiti taxa auto aproape 1000 euro pe care as dori sa ii recuperez, dar mi s-a spus ca numai in instanta si nu oriunde. Sunt din Galati si pentru masinile inmatriculate aici nu se poate recupera aceasta taxa.Imi puteti da un raspuns in aceasta problema si eventual sa imi spuneti ce lege reglementeaza acest lucru. Multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: emaio , utilizator 08:38, 12 Mai 2016
Fara actiune in instanta nu se poate recupera iar cererile se raporteaza la hotararile CJUE .
dar in instanta se poate restitui taxa de prima inmatriculare . platita in 2016?
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto Hellena_0805 Hellena_0805 Buna ziua, Am luat o masina de la un membru al familiei si am inmatriculat-o dupa 2008 si pentru ca am avut prea mare incredere nu am trecut-o pe mine si nici ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu LYAOTY LYAOTY Buna ziua Am inmatriculat in luna martie o masina pt care am platit timbru de mediu de aproximativ 600 euro Va rog frumos sa-mi spuneti care este modul de ... (vezi toată discuția)