avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu

Buna ziua
Am inmatriculat in luna martie o masina pt care am platit timbru de mediu de aproximativ 600 euro
Va rog frumos sa-mi spuneti care este modul de recuperare a timbrului de mediu?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LYAOTY , utilizator 11:47, 11 August 2016
Pe data de 09 iunie 2016 CJUE a declarat ilegal timbrul de mediu. Astfel numai printr-o actiune in instanta , va puteti recupea c/v taxei platite.
Multumesc frumos pentru raspuns. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu emilot66 emilot66 Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, recuperare ciprianul ciprianul buna ziua! Cum se procedeaza cu recuperarea taxei auto? cum se actioneaza in instanta? (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)