avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA MEDIU
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA MEDIU

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN VIGOARE), după ce și celelalte trei forme ale taxei au fost nelegale.

Avand in vedere hotararea CJUE din "09.iun.2016" , privind actuala TAXA DE MEDIU , cum ca si aceasta este ilegala , discriminatorie cum spun ei i-mi pot inmatricula masina acum , fara a mai plati aceasta taxa. MULTUMIRI ANTICIPATE.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 20 Iunie 2016
Nu aveti cum sa inmatriculati masina fara plata taxei decat daca detineti o hotarare judecatoreasca in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu LISA2000 LISA2000 Buna ziua! Taxa de mediu (taxa auto),achitata in anul 2014 mai poate fi recuperata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu LYAOTY LYAOTY Buna ziua Am inmatriculat in luna martie o masina pt care am platit timbru de mediu de aproximativ 600 euro Va rog frumos sa-mi spuneti care este modul de ... (vezi toată discuția)
Conditii admitere actiuni judiciare timbru de mediu Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Oare sunt sanse de admiterea actiunilor avand ca obiect inmatricularea fara plata taxei acum in 2013? (vezi toată discuția)