avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile mostenitorilor cu dizabilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile mostenitorilor cu dizabilitati

buna ziua. parinti mei au detinut un apartament cu 3 camere, are 2 copii , iar unul dintre copii au avut grija de ei si i a ingrijit pana la decesul acestora. sora nu a contribuit cu nimic. tin sa mentionez ca sufar de handicap grav de gradul 1 , numai detin nicio propietate, pe cand sora mea mai detine alta locuinta, acesta si a cerut dreptul la jumatate din apartament, dar cu bani ramasi de pe urma apartamentului nu imi pot achizitiona o alta locuita pentru neviole mele de persoana cu handicap grav. as vrea sa stiu ce este de facut in legatura cu asta problema. va multumesc, si astept un raspuns o zi buna

Alte discuții în legătură

Drepturile mostenitorilor cu dizabilitati carmenln13 carmenln13 Buna ziua. parinti mei au detinut un apartament cu 3 camere, are 2 copii , iar unul dintre copii au avut grija de ei si i a ingrijit pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Internare pt persoana handicap psihic si mostenire nepriceputul nepriceputul Buna ziua. As dori sa va prezint problema unei cunostinte in speranta de a obtine un sfat competent. 1. Ce pasi trebuiesc urmati pentru a interna intr-un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti dana88 dana88 Buna seara! De curand a decedat tatal meu, mama mea fiind decedata de 5 ani, eu mai avand o sora, din pacate relatia dintre noi nefiind prea apropiata. In urma ... (vezi toată discuția)