avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Completare declaratie fond mediu
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Completare declaratie fond mediu

O SC importa diverse consumabile, in ambalaje de carton si plastic.Cea mai mare parte din acele ambalaje este trimisa mai departe catre clienti, ca ambalaj pt.marfa vanduta.Cum se declara aceste ambalaje in declaratia pt.mediu, la rubrica reciclat?Se datoreaza taxa de 2 lei/kg pt.ele?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 10:19, 25 Aprilie 2016
In situatia prezentata se datoraza taxa de 2 lei/kg deoarece nu se recicleaza nimic. Reciclat, inseamna sa recuperezi ambalajele de la clienti, sa le predai la fabrica de hartie si sa obtii documente in acest sens. In concluzie la rubrica reciclat se trece 0 (zero)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare ambalaje muraruana muraruana Buna ziua. As dori sa va intreb daca noi importam marfa ambalata in paleti de lemn trebuie sa dam paletii mai departe spre valorificare la un operator ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Modalitate taxare pentru deseuri hartie - ambalaj (cod 15*01*01) franzkafka franzkafka Buna ziua, Va rog sa ma \"luminati\" cu explicarea modalitatii de taxare/facturare a deseurilor de hartie/carton si care este diferenta dintre facturarea ... (vezi toată discuția)