avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Expirare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Expirare buletin

Buna ziua!lucrez in strainatate si peste cateva luni imi expira buletinul dar nu pot junge la timp in tara sa-l schimb.se poate face ceva la ambasada in asa fel incat sa pot trece la vama cu el expirat??multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:42, 23 Aprilie 2016
Da solicitati un titlu de calatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Pot intra in tara cu buletinul expirat? olivia_bianca olivia_bianca Am buletinul romanesc expirat de aproape un an. Pot intra in tara? O sa am la vama probleme?:-/ (vezi toată discuția)
Bună ziua, cumnatul meu se afla în suedia și si-a pierdut buletinul, întrebarea ... Vasian Ramona Vasian Ramona Bună ziua,cumnatul meu se afla în Suedia și sia pierdut buletinul,întrebarea este poate veni în tara cu copie de buletin,am înțeles ca poate trece vama ... (vezi toată discuția)