avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, cumnatul meu se afla în Suedia și si-a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, cumnatul meu se afla în Suedia și si-a pierdut buletinul, întrebarea ...

Bună ziua,cumnatul meu se afla în Suedia și sia pierdut buletinul,întrebarea este poate veni în tara cu copie de buletin,am înțeles ca poate trece vama doar ca primește amenda!care sunt pași de urmat și ce poate face ca să se întoarcă în tara
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:43, 6 Iunie 2022
Buna ziua,

Poate sa acorde procura unei persoane sau unui avocat pentru a efectua formalitatile pentru eliberarea buletinului in Romania.

Cu stima.
Daca vine cu masina da se poate dar daca vrea sa vina cu avionul nu poate, are nevoie de un titlu de calatorie pe care il solicita de la ambasada/consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)