avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare de teren de catre un roman aflat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare de teren de catre un roman aflat in strainatate

Buna ziua!eu sunt in strainatate si vreau sa cumpar un loc de casa in Romania dar nu pot ajunge in tara decat peste foarte mult timp.as vrea sa stiu daca poate sa mi-l cumpere mama direct pe numele meu(ca apoi sa nu mai fie nevoie de o donatie) si ce acte i-ar trebui?va multmesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:12, 23 Aprilie 2016
O puteți mandata pe mamă cu o procură specială autentică, procură pe care puteți să o faceți la consulatul României din țara în care vă aflați sau la un notar din țara respectivă (cu apostila). În ce țară vă aflați ? Prețul îl plătiți dvs...explicați mai bine situația, că nu se înțelege exact despre ce este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu procura deeagav99 deeagav99 Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Este posibil ca mama mea care este in Italia sa faca o procura prin care cedeaza la partea ei de mostenire(sunt 2 frati ... (vezi toată discuția)
Cumparare de teren alinutza07 alinutza07 Buna ziua!eu muncesc in Cehia si vreau sa cumpar un teren sa-mi fac o casa in Romania,dar nu pot ajunge in tara decat peste foarte mult timp.As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)