Buna seara,
Suntem asigurati la OPSNAJ. Nu am avut mari probleme de sanatate pana acum. La sfarsitul anului trecut, am avut nevoie sa fac o tomografie craniana. Cu trimiterea primita de la medicul de specialitate am fost la multe clinici de stat si particulare. De la aproape toate am primit raspunsul ca pt persoanele asigurate la OPSNAJ nu mai sunt fonduri, de la altele am primit raspunsul ca OPSNAJ are datorii neplatite si nu pot face tomografia decat contra cost. Trimiterea a expirat dupa 90 de zile, si, totodata, si rabdarea mea. Am renuntat.
Anul acesta, sotul meu, asigurat OPSNAJ, a avut nevoie de analize de sange. Aceasta trimitere are valabilitatea de 30 de zile. A primit acelasi raspuns de la diverse clinici si laboratoare Sunt fonduri pentru CASMB, nu si pentru OPSNAJ. Pentru ca a avut mare nevoie de aceste analize, le-a facut cu plata.
Intrebarea mea este: de ce platim asigurarile medicale, daca atunci cand avem nevoie de analize trebuie sa le platim?
Mentionez ca suma platita din salariile noastre nu este neglijabila. si platim de destui ani. Sotul meu este ofiter in rezerva, iar eu functionar public.
In asteptarea unor lamuriri si a unui sfat, va multumesc anticipat.
Opsnaj
noidoi
Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa ... (vezi toată discuția)