avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru numere rosii expirate, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru numere rosii expirate, recuperare

buna ziua,am o nelamurire si as vrea foarte mult sa ma ajutati cumva ca is foarte incurcat si nedumerit. mi s-a luat permisul de conducere in 16 ianuarie pentru numere rosii expirate,dupa aceea am urmat procedurile bine inteles,mi-am bagat avocat,am mers la declaratii,etc..si mi-o venit decizia finala acasa cum ca sa renuntat la urmarirea penala si i ok pentru mine,dar din moment ce sa renuntat la urmarirea penala nu ar trebui sa fiu introdus iar in drepturile de circulatie????? va rog frumos sa imi raspundeti sa ma ajutati
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
raulcalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: raulcalin , utilizator 14:03, 24 Aprilie 2016
multumesc foarte frumos,mai ajutat si mai lamurit foarte bine,tot respectul;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remorca neînmatriculată - dosar penal Cosminbar Cosminbar Buna seara. Am fost prins în noiembrie 2016 tractând o remorca neînmatriculată pe un drum comunal. S-a întocmit dosar penal, parchetul a dat NUP, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime, dosar penal clasat. pot rămâne fără permis 90 de zile? Supita Supita Buna ziua! Am si eu o intrebare! In urma unui accident rutier cu victime dosarul se claseaza. Pot ramane fara permis 90 de zile? Acum merg cu dovada (vezi toată discuția)
Finalizare dosar accident sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am avut un accident in iulie din cauza ca nu am acordat prioritate. In urma accidentului un scuterist a fost ranit. A avut nevoie de ingrijiri ... (vezi toată discuția)