Buna ziua
Am primit o decizie referitoare la obligatiile de plata accesorii (cu anexa) in care se mentioneaza ca :
" Impotriva prezentului inscris, cel interesat formula contestatie (asa scrie) la organul competent, in conformitate cu prevederile art. 268, art. 269 si art. 272 din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala cu modificarile si completarile ulterioare, in termenul prevazut de art. 270 al aceluiasi act normativ."
Va rog mult :
1. care este termenul de depunere a contestatiei,
2. care este organul competent de depunere a contestatiei ?, respectiv - organul emitent (anaf) sau judecatorie ?
Va rog din nou si va multumesc.
Cu respect
Simona
Va multumesc, dar exact din aceste articole pe care le-am citit, nu inteleg
1. 5 zile sau 45 zile ?
2. Care este organul competent ? ANAF sau Judecatorie ?
Asta fiind motivul pentru care am intrebat.
Va dog daca puteti sa-mi raspundeti punctual.
Cu respect
Simona
Control anaf
LucicaBuzea
Buna seara ,in urma unui control ANAF ( nu la firma ,s-a venit cu procesul verbal gata facut ) ni s-a adus la cunostinta ca datoram statului diferenta impozit ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.