avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata proprietate

Buna ziua,
am incheiat in noiembrie anul trecut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil ce se afla inca in constructie. In promisiunea bilaterala scrie urmatoarele despre suprafata imobilului: "cu o suprafata totala la rosu de aproximativ 69,20 m.p.(balcon inclus)". La cateva luni dupa semnarea contractului, am observat din schita apartamentului, ca suprafata reala a acestuia va fi de 68,8 m.p.. Am atras atentia dezvoltatorilor ca au facut o reclama mincinoasa cu privire la suprafata pe care mi-o ofera si acestia au schimbat ulterior pe siteul lor suprafata de 69,2 cu cea de 68.8 mp. In promisiunea de vanzare cumparare, suprafata a ramas de 69,2 mp. Intrebare: este dezvoltatorul in ilegalitate? A comis inselaciune fata de mine?(Mi-a promis inclusiv in acte, dar si din vorbe ca suprafata este de 69.2 m.p.) Ce as putea sa fac in cazul expus de mine?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:06, 23 Aprilie 2016
Buna ziua,
Sa platiti doar 68,8 mp in loc de 69,2 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Probleme achizitie apartament parter, cu balcon intabulat ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, de curand am facut o promisiune bilaterala de vanzare a unui apartament situat la parter, cu un balcon constuit cel putin inainte de anul 2003. ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila mixu mixu Recent am contractat un apartament intr-un bloc aflat in constructie.In contractul de promisiune de vinzare-cumparare scrie:''apartamentul va avea 2 camere si ... (vezi toată discuția)