avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia 001 pentru o asociatie sportiva nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia 001 pentru o asociatie sportiva nonprofit

Buna ziua,

Am infiintat in februarie 2016 o asociatie sportiva non profit, mentionez ca pentru sediul social am facut contract de comodat pe adresa parintiilor (o camera). Care sunt pasi de urmat pentru a ma inregistra cu declaratia 001 ? (cine depune declaratia si cum se completeaza exact ).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 24 Aprilie 2016
Vedeti acest articol :
Toți proprietarii cu firmă în casă trebuie să depună la Fisc o declarație pentru calculul impozitului pe locuințe. Cum se completează formularul?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie model 2016 itl-001 marianavintila marianavintila Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca in cazul apartamentului meu, una din camere este sediu social pentru o asociatie sportive non profit, trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinte sediu firma andreeaalexandra andreeaalexandra Buna ziua,puteti sa ma ajutati cu un raspuns,va rog ,la urmatoarea intrebare.Am un SRL ,cu sediul intr-un apartament,(contract de comodat)are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirile cu destinatie mixta criscros400 criscros400 Am un pfa cu sediul social intr-un apartament. Nu desfasor activitati economice si nici utilitatile nu sunt deduse pe pfa. In afara de itl 001 si declaratie ... (vezi toată discuția)