avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladirile cu destinatie mixta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladirile cu destinatie mixta

Am un pfa cu sediul social intr-un apartament. Nu desfasor activitati economice si nici utilitatile nu sunt deduse pe pfa.
In afara de itl 001 si declaratie pe propria raspundere, la primarie, mi-au fost solicitate:
Copie CI proprietari
Copie certificat inregistrare PFA
Copie dupa ultima factura de utilitati
Copie contract comodat
Copii certificate constatator (reg comertului).
In normele de aplicare ce documente, pe langa itl001, sunt specificate, ca mi se pare un exces de zel a functionarilor?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:40, 23 Martie 2016
Potrivit noilor modificări aduse de HG 159/2016 nu este necesară depunerea certificatului constatator
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinte sediu firma andreeaalexandra andreeaalexandra Buna ziua,puteti sa ma ajutati cu un raspuns,va rog ,la urmatoarea intrebare.Am un SRL ,cu sediul intr-un apartament,(contract de comodat)are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)