avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala RCA

Buna ziua.
As vrea sa ma edificati asupra unei probleme.
Am fost implicat intr-un accident din vina altui conducator auto. S-au facut toate documentele constatatoare si a urmat deschiderea dosarului de dauna. Am primit o oferta de despagubire de 13000 lei in cazul in care masina nu se repara si aprox. 18000 daca masina se repara si vor fi furnizate toate documentele necesare. Intrebarea mea este: In cazul in care accept despagubirea de 13000 am obligatia de a radia masina si a o vinde la un centru de colectare pentru diferenta de maxin 25% sau pot sa o pastrez sau sa o vand pe bucati?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:00, 25 Aprilie 2016
Nu sunteti obligat sa o duceti la un centru de colectare, o puteti vinde ca si piese de schimb
Ramane la latitudinea dvs. ce faceti cu autoturismul avariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce suma de bani primesc pe o masina cu dauna totala Gabriel1990 Gabriel1990 Buna ziua, In data de 31.07.2017 mama mea a suferit un accident auto, ea fiind nevatamata, dar masina in urma constatarii asiguratorului este considerata ... (vezi toată discuția)
Cumparare epava auto gsmgsa gsmgsa Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Am achizitionat o epava auto (dauna totala) de la o firma din Bucuresti. Eu locuiesc in Maramures. Ei mi-au trimis o ... (vezi toată discuția)
Într-un dosar rca este obligatorie vânzarea epavei către câștigătorul licitației? Gstefan2007 Gstefan2007 Sunt parte vătămată întru-un dosar RCA. Nu am fost mulțumit de oferta inițială a asiguratorului așa că am cerut reanalizarea dosarului și am primit ... (vezi toată discuția)