AvTudor_com 
	    	Utilizator

AvTudor_com 
	    	Utilizator	    

IRIS AG BROKER de ASIGURARE 
	    	Consultant asigurari

Consultant asigurari	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

Gabriel1990 
	    	Utilizator

Gabriel1990 
	    	Utilizator	    

Gabriel1990, utilizator
 Gabriel1990, utilizator 	
	    	Consultant asigurari

Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 maru593	                   

In urma unui accident, asigurătorul a declarat paguba totala si mi-a evaluat masina la 8000 RON. Mi s-a comunicat ca, daca aleg sa nu repar masina cu suma ... (vezi toată discuția)
	                    maru593	                   

In urma unui accident, asigurătorul a declarat paguba totala si mi-a evaluat masina la 8000 RON. Mi s-a comunicat ca, daca aleg sa nu repar masina cu suma ... (vezi toată discuția)

bogdan070	                   

Am avut un accident in urma caruia m-am ales cu masina avariata in partea din fata din vina unui alt sofer.Cei de la firma de asigurari au stabilit ca este ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan070	                   

Am avut un accident in urma caruia m-am ales cu masina avariata in partea din fata din vina unui alt sofer.Cei de la firma de asigurari au stabilit ca este ... (vezi toată discuția)

m.apostolescu	                   

Buna ziua! La sfarsitul anului 2017 masina mea a fost implicata intr-un eveniment rutier din care a iesit dauna totala.Cei de la asigurari au calculat pretul ... (vezi toată discuția)
	                    m.apostolescu	                   

Buna ziua! La sfarsitul anului 2017 masina mea a fost implicata intr-un eveniment rutier din care a iesit dauna totala.Cei de la asigurari au calculat pretul ... (vezi toată discuția)