avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Joaca la Bursa
Discuție deschisă în Bursa de valori

Joaca la Bursa

As dori sa joc la bursa dar nu am nicio cunostinta in acest domeniu .Daca ma pteti ajuta la inceput cu informatii nu m-ar deranja o eventuala colaborare.
Mutumesc
#-o
Cel mai recent răspuns: Andreimn , utilizator 13:50, 12 August 2009
Andreimn a scris:

As dori sa joc la bursa dar nu am nicio cunostinta in acest domeniu .Daca ma pteti ajuta la inceput cu informatii nu m-ar deranja o eventuala colaborare.
Mutumesc
#-o

Dupa o experienta de 3 ani ca broker pe la inceputurile pietei de capital in Romania va pot spune ca jocul la bursa nu e de joaca. Jocul la bursa e una iar joaca altceva. Pentru inceput, daca aveti cunostinte de franceza "Comprendre la bourse" de Andre Kovacs e o lucrare buna pentru a va da seama cam despre ce e vorba. Apoi trebuie sa va alegeti un boker. Ideea cu brokerul e cam aceeasi ca si cu avocatul, brokerul e, daca doriti "avocatul pentru Bursa" adica persoana care stie ce se intampla si va poate informa corect cu privire la riscuri, presupuse castiguri, etc. si poate sa faca in numele si pe cheltuiala d-voastra investitiile pe care le hotarati.
Ca sfat, daca-mi permiteti sa va dau unul, sa tineti minte ca raportul intre castig si risc e in general o constanta indiferent de domeniul in care investiti. Castig mare = intotdeauna risc mare; risc mare = uneori castig mare si aici va poate ajuta brokerul sa alegeti domeniile in care riscul si castigul sunt intr-o proportie corecta si pe care doriti sa v-o asumati.
Imi puteti recomanda un broker?
Poate va sunt de folos informatiile...

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Va multumesc mult.Mi-ati fost de un real ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E utila sectiunea bursa in cadrul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce alte informatii v-ati mai dori sa aducem acolo? Ce lucruri doriti sa aflati despre bursa? (vezi toată discuția)
Siguranta pe forex AleXxXStar AleXxXStar Buna ziua, un an jumate am jucat la DEMO si mam hotarat sa bag bani. Am jucat pe trading 212, plus500 si xtb si as vrea sa stiu daca acesti broker ii sigur ... (vezi toată discuția)
Care sunt cele mai bune strategii de speculatie? Andrei Tapu Andrei Tapu Buna ziua, as dori sa aflu care sunt strategiile de speculatie care va aduc cel mai mare profit si daca este unul stabil. Am un an de tranzactionare pe demo si ... (vezi toată discuția)