avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Care sunt cele mai bune strategii de speculatie?
Discuție deschisă în Bursa de valori

Care sunt cele mai bune strategii de speculatie?

Buna ziua, as dori sa aflu care sunt strategiile de speculatie care va aduc cel mai mare profit si daca este unul stabil. Am un an de tranzactionare pe demo si as dori sa trec pe real, insa am anumite temeri. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:52, 18 Ianuarie 2017
Daca doriti sa tranzactionati pe Bursa de valori Bucuresti, urmariti evolutia actiunilor cotate si stabiliti-va cam pe care sa le urmariti, alegeti-va ce doriti: sa castigati din tranzactii vanzare si cumparare sau din dividende. Luati legatura si cu un broker de la firmele autorizate. Adica in final strategia o concepeti si o stabiliti singur ca fiind cea mai buna. Sau cititi pe net pareri si pareri sau chiar unele date ca studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri de pe bursa straina lica88 lica88 Brokerul străin cu care fac tranzacții la bursă (eTorro) a făcut în 2020 un studiu de piață la care și eu am fost invitat. Ca urmare a completării ... (vezi toată discuția)