avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Desfiintarea unei societati comerciale si a unor ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Desfiintarea unei societati comerciale si a unor asociatii nonprofit

Am o societate comerciala si 5 asociatii non profit pe care vreau sa le desfiintez .Acestea nu au activitate de multi ani .persoana care le avea a decedat .Eu ca sotie a defunctului vreau sa le desfiintez .La cine pot apela pentru aceasta fara sa merg eu pe la diverse locuri cu actele ?Exista firme care fac acest lucru si unde le gasesc .
Cel mai recent răspuns: jean59 , utilizator 09:52, 26 Aprilie 2016
Societatea comerciala trebuie radiata daca nu mai doriti sa continuati activitatea sau sa o cesionati unor persoane interesate. Dosarele se depun la registrul comertului.
La asociatii nonprofit procedura de dizolvare se realizeaza prin instanta de judecata.
firma si asociatiile sunt in Ploiesti .Cat ma costa daca imputernicesc pe cineva aceasta operatie . Multumesc anticipat de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune a unei firme,cit paote dura emilgritti emilgritti buna seara, am o firma care as vrea sa o inchid sau sa o cesionez ,nu are adatori de nici un fel,care operatie este mai rapida?avind in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unei asociatii nonprofit jean59 jean59 Cat ma costa desfiintarea unei asociatii nonprofit sau daca se pot transfera unei alte persoane ? (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)