avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAJORARE SALARIU MINIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAJORARE SALARIU MINIM

Buna ziua,
Tinand cont de faptul ca majorarea salariului minim se face de la 01.05.2016, zi libera,(atat 1 cat si 2) este corect sa procedez in felul urmator:?
- fac act aditional pentru fiecare salariat in parte, iar in REVISAL inregistrez actele aditionale pe data de 04.05.2016 (pe 3.05.2016 eu nu vin la servici) ; daca nu este corect, cum ar trebui procedat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 10:41, 26 Aprilie 2016
- daca se face decizie de majorare , data de depunere REVISAL este 03.05.2016

- daca se fac acte aditionale , data de punere REVISAl este de 19 zile lucratoare de la data de 01.05.2016.
Multumesc, deci cu act aditional fac bine .
,,Paste Fericit ,, va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, pe data de 04.05.2016 am incetat un contract de munca dar nu am apucat sa ii modific salariul in revisal prin act aditional de la 1050lei la 1250lei ... (vezi toată discuția)
Act aditional gluten gluten Daca s-a facut decizie colectiva pt majorarea si stabilirea cu 01.01.2015,se mai intocmesc si acte aditionale ? (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)