avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA punct lucru la PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA punct lucru la PFA

Buna ziua!

Am un PFA cu sediul in Craiova (unde am si domiciliul). Aici nu am activitate ! Pe CUI-ul de la sediu sunt iinregistrat in scopuri de TVA. O sa deschid un punct de lucru in Mizil Prahova unde o sa am peste 5 salariati si o sa desfasor intreaga activitate. O sa obtin CUI pentru acel punct de lucru. Sunt inregistrat in scopuri de TVA.

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare:
Pe ce CUI trebuie sa platesc TVA, Impozit pe salarii si contributiiiile salariale?

Eu cred ca pe CUI-ul punctului de lucru trebuie sa platesc impozitul pe salarii, iar pe CUI-ul din Craiova sa platesc contributiile salariale si TVA.
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2016
alin1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 19:32, 20 Iunie 2016
Asa este, aveti dreptate.Daca aveti un punct de lucru (minim 5 salariati) si ati obtinut un cod fiscal distinct platiti astfel impozitul pe salarii:

Platitor: PFA AIDA
CUI ( Craiova)
Cont deschis la banca X

Beneficiar: PFA AIDA
CUI (Mizil)
Contul corespondent bugetului unic
Trezoreria Craiova

Succes.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2016
Themis7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salar sedii secundare olan_andreea olan_andreea Impozitul pe salarii la un sediu secundar trebuie declarat separat in D112 si platiti separat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal ca pfa. impozitele si taxele platite nu au ajuns la casmb cris81 cris81 Sunt PFA si sunt insarcinata in 5 luni. In acelasi timp sunt si angajata la o firma. PFA-ul este cu retinere la sursa adica firma la care sunt angajata se ... (vezi toată discuția)
Sediu vs punct de lucru sonya33 sonya33 buna seara, sunteti amabili va rog am o societate cu sediul in prahova si pct de lucru in ilfov unde depun declaratiile, deoarece la sediu nu se desfasoara ... (vezi toată discuția)