avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA punct lucru la PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA punct lucru la PFA

Buna ziua!

Am un PFA cu sediul in Craiova (unde am si domiciliul). Aici nu am activitate ! Pe CUI-ul de la sediu sunt iinregistrat in scopuri de TVA. O sa deschid un punct de lucru in Mizil Prahova unde o sa am peste 5 salariati si o sa desfasor intreaga activitate. O sa obtin CUI pentru acel punct de lucru. Sunt inregistrat in scopuri de TVA.

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare:
Pe ce CUI trebuie sa platesc TVA, Impozit pe salarii si contributiiiile salariale?

Eu cred ca pe CUI-ul punctului de lucru trebuie sa platesc impozitul pe salarii, iar pe CUI-ul din Craiova sa platesc contributiile salariale si TVA.
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2016
alin1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 19:32, 20 Iunie 2016
Asa este, aveti dreptate.Daca aveti un punct de lucru (minim 5 salariati) si ati obtinut un cod fiscal distinct platiti astfel impozitul pe salarii:

Platitor: PFA AIDA
CUI ( Craiova)
Cont deschis la banca X

Beneficiar: PFA AIDA
CUI (Mizil)
Contul corespondent bugetului unic
Trezoreria Craiova

Succes.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2016
Themis7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salar sedii secundare olan_andreea olan_andreea Impozitul pe salarii la un sediu secundar trebuie declarat separat in D112 si platiti separat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal ca pfa. impozitele si taxele platite nu au ajuns la casmb cris81 cris81 Sunt PFA si sunt insarcinata in 5 luni. In acelasi timp sunt si angajata la o firma. PFA-ul este cu retinere la sursa adica firma la care sunt angajata se ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)