avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit local

Buna ziua.Detin un teren 1100 mp constituit cu drept de superfice firmei mele.Firma a amplasat un container mobil 10 mp unde desfasoara activitate economica(elibereaza bonuri fiscale clientilor -statie gpl)si are o constructie de 6/1.5 m unde este amplasat skidul.Restul spatiu verde si amenajare intrare-iesire.Ce impozit trebuie sa platesc la primara locala?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amplasare container magazin pe teren proprietate personala NineoSix NineoSix Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu amplasarea unui container pe terenul meu. Detin un teren de 90 mp si mi sa spus ca e prea mic ca sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Sediu societate comerciala cateldestept cateldestept Societatea noastra doreste sa achizitioneze un teren pe care sa amplaseze un container, cu destinatie de birou. Putem muta sediul social in aceasta locatie, la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat autentificat sau superficie? BratuIon BratuIon Detin un teren intravilan pe care vreau sa amplasez un SKID GPL,M-am prezentat la Primaria de domiciliu pentru a solicita un certificat de urbanism cu toate ... (vezi toată discuția)