avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca temporara

Daca un angajat cu contract de munca temporara se afla in concediu de boala la data expirarii contractului de munca se poate incheia contractul de munca?
La fel daca angajatul cu contract de munca temporara are contractul suspendat pentru ingrijire copil pana la varsta de doi ani la data expirarii contractului de munca ,se poate incheia contractul de munca temporara?
Cel mai recent răspuns: cantorcorina , utilizator 14:31, 26 Aprilie 2016
Da, intrucat c.i.m. inceteaza de drept.

Contractul de munca temporara este un contract individual de munca ce se incheie in scris intre agentul de munca temporara si salariatul temporar, pe durata unei misiuni.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua , Ce se intampla daca o angajata are contract pe perioada determinata , este in concediu de crestere copil cu durata de 2 ani si cim se termina cand ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata carmen plesca carmen plesca Buna ziua, Am un slariat care a fost angajat pe durata determinata, contractul expira la data de 02.09.2010. In cazul in care aduce concediu medical de la ... (vezi toată discuția)
Contract suspendat bobo24 bobo24 problema: o persoana este angajata cu cim ca asistent personal al unei persoane cu handicap. intra in concediu pentru crestere copil si la scurt timp persoana ... (vezi toată discuția)