avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... colet pierdut - despagubiri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

colet pierdut - despagubiri

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori un sfat din partea Dvs.
In luna dec 2015 am trimis printr-un colet cu o firma de curierat nationala un stick de memorie cu filmari personale la o firma de profil din Bucuresti. Coletul nu l-am asigurat, din pacate. El a fost pierdut, firma si-a recunoscut vina si mi-a solicitat copie dupa factura de achizitie si daca mai am alte pretentii, sa ma despagubeasca, conform Termenilor si conditiilor firmei de curierat. Le-am trimis tot ce mi-au cerut (factura de achizitie stick) solicitandu-le si despagubiri morale de 1000 lei, pierderea fiind irecuperabila.

Problema e ca din luna februarie pana in prezent nu am primit niciun raspuns de la ei, si ma gandesc serios sa-i dau in judecata, dar cum sa procedez? Cum ma sfatuiti ca ar trebui sa actionez in situatia de fata?

Va multumesc din suflet si astept parerile Dvs.
Sarbatori fericite!

Alte discuții în legătură

Probleme firma de curierat pristopanu07 pristopanu07 Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea situatie: acum circa 3 luni am trimit cu o firma de curierat rapid un card de memorie ... (vezi toată discuția)
Problema garantie laptop Iulian_Andrei Iulian_Andrei Buna ziua, Mă confrunt cu o situatie deosebită în ceea ce privește garanția unui laptop achizitionat in luna august 2012. Despre ce este vorba ... (vezi toată discuția)
Achizitie facuta de o alta persoana cu datele firmei noastre diananis diananis Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste reaspunsuri la urmatoarea problema: - o persoana care ne este cunoscuta (mie si sotului) a facut o achizitie de la ... (vezi toată discuția)