avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme firma de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme firma de curierat

Buna ziua,

Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea situatie: acum circa 3 luni am trimit cu o firma de curierat rapid un card de memorie cu filmari personale unei firme de profil din Bucuresti.
Coletul nu a ajuns la destinatie, am facut o reclamatie firmei iar acum primesc raspunsul: ne pare rau, dintr-o regretabila eroare, coletul a fost livrat gresit si il declaram pierdut, va rugam sa ne trimiteti o factura sau alte documente pentru a va despagubi contravaloarea cardului, etc.

Problema e ca pe mine ma intereseaza exact ce s-a intamplat cu cardul, pentru ca inregistrarile de pe el contin imagini personale intime.

In acest sens, as putea actiona in instanta firma de curierat si sa-i solicit daune morale? Care ar fi sansele unei asemenea actiuni?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Andreea Simon , Avocat 12:42, 29 Februarie 2016
In opinia mea va puteti adresa instantei cu o cerere in despagubiri si cred ca aveti sanse de reusita destul de mari.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta in mesaj privat.
O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut - despagubiri pristopanu07 pristopanu07 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori un sfat din partea Dvs. In luna dec 2015 am trimis printr-un colet cu o firma de curierat ... (vezi toată discuția)
Colet distrus in timp ce se afla in custodia firmei de curierat cristianv23 cristianv23 Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet. Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din ... (vezi toată discuția)