avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe apartament

buna ziua
am o intrebare:
in aprtamentul pe care il detin , proprietate, si in care locuiesc are sediul social un SRL care nu desfasoara activitati in apartament, nu se deduc cheltuieli cu apartamentul pe SRL
Trebuie sa depun la primarie vreo declaratie, se mareste impozitul ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 18:12, 3 Mai 2016
Buna ziua!
Nu se mareste impozitul, dar trebuie sa depuneti o declaratie pt actualizarea dateor la SPIT.
Nicoleta
in cazul in care nu se depune declaratia , va suporta consecintele proprietarul apart. sau SRL ul

care pot fi consecintele nedepunerii declaratiei
Obligatia depunerii declaratiei ii revine proprietarului apartamentului, prin urmare si "ponoasele" le va trage tot el. Nu as putea sa va spun exact consecintele (probabil exista undeva o amenda si pt asta), dar, daca aveti noroc de un functionar mai zelos, poate trece spatiu ca fiind cu activitate si sa va vina impozitul majorat in consecinta, folosindu-se de lipsa declaratiei, astfel incat nu a avut informatii necesare....mai departe situatia poate escalada spre modele absurde... Sau, la fel de bine, se poate sa nu se intample nimic nici daca nu depuneti declaratia..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sediu srl in apartament trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua? Am intrebat la ANAF despre impozitul pe cladire pe care persoana juridica va trebui sa-l plateasca in 2016 si am primit urmatorul raspuns. ( ... (vezi toată discuția)
D392a/b - ca pfa, daca nu am avut activitate trebuie sa depun declaratia? Daniel Manciu Daniel Manciu Buna seara, Sunt PFA, cu realizarea de operatiiuni care nu dau drept de deducere TVA, cod CAEN 3316 - Reparare si Intretinere avioane- si anul 2011 nu ... (vezi toată discuția)
Nedepunere 010 si neefectuare control sediu - sanctiuni Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Va solicit bunul sfat pentru cea mai optima solutie in urmatorul caz: Am infiintat un SRL, neplatitor de TVA in iulie 2014 la Registrul ... (vezi toată discuția)