avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Publicare Hotarare AGOA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Publicare Hotarare AGOA

Buna ziua,
O hotarare AGOA a unei firme listata la bursa trebuie publicata la ONRC?
Am publicat convocatorul pentru aceasta adunare la Monitorul Oficial, cu 30 zile inainte, insa nu stiu daca hotararea finala mai trebuie publicata.
Mentionez ca pe ordinea de zi este schimbarea auditorului societatii (+ desemnarea persoanei imputernicite pt semnare documente + aprobarea datei de inregistrare).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Demisii cenzori si contractare auditor financiar ela-ela ela-ela Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie la o societate comerciala pe actiuni unde statul este actionar majoritar: In anul 2011 membri comisiei de ... (vezi toată discuția)
Urgent acte necesare schimbare cenzori la sa advsys advsys Poate cineva sa imi spuna ce acte sunt necesare pentru a schimba cenzorii la o societate pe actiuni, ce acte treb sa imi aduca cenzorul si ce acte treb sa imi ... (vezi toată discuția)
Aga extraordinara curier curier ce valabilitate are o hotarare aga extraordinara in situatia in care in actul constitutiv se precizeaza foarte clar ca subiectul care a facut obiectul acestei ... (vezi toată discuția)