avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nu s-a intocmit nota de constatare daune pentru ca am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nu s-a intocmit nota de constatare daune pentru ca am fost la politie sa anunt accidentul

1. M-am lovit cu masina de un animal care a iesit din padure in viteza si a incercat sa tranverseze strada.
2. S-au produs avarii vizibile stanga fata dar si rupere barei, constatata ulterior
3. Am fost la politie, am dat o declaratie asupra evenimentului , am trecut in declaratie polita de asigurare casco [EDITAT] si am primit numai o Autorizatie de reparatii.
4. Am deschis dosar de daune la inceputul lui octombrie 2015 dar inspectorul constatator de la TULCEA a spus ca nu-mi poate elibera documentul de constatare pentru ca nu am Procesul-Verbal de la Politie si ca era mai bine daca nu mergeam la Politie
5. Dupa trei luni a spus ca nu poate pentru ca politia refuza sa-i trimita PV sau declaratia mea.
6. Am reclamat acest aspect la [EDITAT] si mi-a fost eliberata nota de constatatare dar inspectorul a refuzat sa mergem intr-un SERVICE sa verifice masina desi i-am sezizat ca sunt si alte daune
7.In Nota de constatare a trecut ca mai sunt necesare Documente de la Politie si deviz de reparatii.
8. In urma inscrisurilor de la Punctul 7 am cerut in scris lamuriri Firmei centrale,asupra actelor pe care trebuie sa mi le dea politia. Am primit un raspuns de obligativitatea pe care o aveam sa anunt politia in urma unui eveniment rutier, dar nu a precizat clar care sunt actele pe care trebuia sa mi le dea politia.
9. Tot in nota de constatare scrie ca in urma unui deviz anticalcul eliberat de un Service autorizaat se poate cere o noua constatare daca se descopera mai multe avarii. Dar Service-urile autorizate dau acest deviz dupa ce primesc acceptul de reparatii de la asigurator.

In concluzie dupa 7 luni nu am reusit sa-mi repar masina si sunt introdus intr-un cerc vicios. Care sunt pasii in aceasta situatie? Am CASCO de 9 ani si nu am avut nici un eveniment
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2016
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:53, 26 Aprilie 2016
Reclamatie la Protectia Consumatorilor ati facut?Asiguratorul nu vrea sa va despagubeasca, dupa motivele invocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna refuzata - lipsa document politie scucli scucli Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Sunt utilizator de masina de serviciu inchiriata de la o firma de leasing (angajatorul meu are ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de pe reparatia autovehiculului avariat in accident cezara costina cezara costina In urma unui accident auto am reparat masina noastra la societatea pe care o avem. Ma intereseaza cum procedam ca sa ne recuperam cheltuielile pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Ce societate de asigurari repara masina? ilinca84 ilinca84 Buna ziua, In data de 23 decembrie masina mi-a fost avariata (bara spate, numar) de catre o persoana care avea RCA la Asirom. Deoarece in urma accidentului ... (vezi toată discuția)