avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model contract de colaborare

Cum ar arata un model de contract de colaboarare intre o firma si un gornist,participant la inmormantari.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:09, 26 Aprilie 2016
Nu exista model tip
Gasiti pe site "n" modele contracte de colaborare,pe care urmeaza sa il personalizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de inchiriere cort VulpescuAnaMariaAurelia VulpescuAnaMariaAurelia Buna ziua, as dori un model de contract pentru închirierea unui cort. Menționez ca acest cort îmi aparține și eu ma ocup cu montarea și demontarea ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Nykkoll Nykkoll Va rog ma puteti ajuta cu un model de inchiriere imobil facut de catre o persoana imputernicita? Va rog mult,am mare nevoie. Multumesc (vezi toată discuția)
Restituire taxa imatriculare sersea1972 sersea1972 Buna ziua. Se pot formula cerere de restituire taxa auto la finante. Cu un model de cerere ma poate ajuta cineva. Va multumesc. (vezi toată discuția)