avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare chirie angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare chirie angajat

Am sediul in alta localitate , dar am deschis un punct de lucru in Cluj. Am declarat deschiderea punctului. Acum am un nou angajat ce nu este din localitate doresc sa ii achit contravaloarea chiriei in cuantum de 600 ron. Care este procedura si ce taxe trebuie sa platesc. Daca se deduc cheltuielile sau nu.Multumesc frumos pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Sediul social si punctul de lucru IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, pentru a constitui la infiintare sediul social si punctul de lucru se platesc doar cei 270 RON stipulati pentru PFA sau exista o taxa ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa expeditii anbinb anbinb Buna seara, Doresc sa imi deschid o societate comerciala care va avea ca obiect de activitatea de intermedieri transporturi, mai bine zis o casa de ... (vezi toată discuția)