avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cum aflu daca un teren a fost revendicat?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cum aflu daca un teren a fost revendicat?

Am garajul pe un teren al primariei dar stiu ca a fost revendicat. Probabil s-a terminat procedura si acum terenul este al primariei. Cum pot afla informatii despre perioada procesului sau daca a fost revendicat sau nu terenul?
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 13:34, 27 Aprilie 2016
Despre proces puteti afla pe site:portal.just.ro
megeţi la primărie să vă dea un nr cadastral//nr. topografic şi nr. de carte funciară şi cu acestea mergi la OCPI în raza căruia se află terenul şi scoate un Extras de Carte funciară să vedeţi a cui este terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după cf dar ... Sadams Sadams Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după CF dar acesta nu are reprezentare grafica la link-ul de mai jos ... (vezi toată discuția)
Cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu nr.cadastral? andreea nitescu andreea nitescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla proprietarul unui imobil care banuiesc ca a fost vandut prin act de vanzare- cumparare fratelui meu,de catre parintii ... (vezi toată discuția)