avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de locatari poate face plati online ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de locatari poate face plati online ?

administratorul unei asociatii de proprietari poate face plati catre diversi furnizori online ?
Cel mai recent răspuns: Mytro , utilizator 22:21, 28 Aprilie 2016
Da, din contul asociatiei.
Poate si nu poate pentru ca:
- Poate dispune de banii din contul asociatiei doar persoana (persoanele) stabilite prin conventia cu banca; poate fi presedintele, administratorul sau alta persoana desemnata de presedinte (un membru in comitet, de exemplu).
- Plati online se pot face daca asociatia are prin conventia cu banca acest serviciu de operatiuni si nu oricum; reprezentantul asociatiei trebuie sa poata accesa acest serviciu, sa se autentifice cu o parola...
ING ofera carduri pentru Administrator si Presedinte , se pot efectua plati direct online cu datele de pe card fara comisioane din contul online al furnizorilor (gdf , enel , apa nova) pentru alti furnizori exista aparatul acela special la ei in reprezentanta prin care pot fi virati tot cu cardul din contul asociatiei in contul furnizorului insa asa se percepe un comision .
Mytro a scris:
.. se pot efectua plati direct online cu datele de pe card fara comisioane din contul online al furnizorilor (gdf , enel , apa nova)

Cu scuze dar cred ca ati incurcat rau cuvintele.
Cum sa pot eu, reprezentant al asociatiei, sa fac plati din contul online al furnizorilor!? #-o
Poate din contul asociatiei in contul unor furnizori.
Ma refeream la conturile online ce pot fi deschise pe site-urile furnizorilor . Intr-adevar m-am exprimat gresit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor asociatiei de proprietari de catre administrator nicu1iancu nicu1iancu Ca administrator de bloc, pot plati facturile asociatiei dintr-un cont propriu (al meu) ??? In acest fel scap de deplasare la CEC, unde asociatia are cont, si ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociatie luciano39ok2007 luciano39ok2007 sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)