Eu am schimbat motoru la acea masina si dupaia am vandut-o . Si mai avea de bagat ceva banuti in ia pentru reparatii . Acum ma suna ca l-am inselat , ca masina ii praf si ca ii mai cere 800 lei sa omologheze motoru . Am zis ca ii dau 400 de lei inapoi dar doar dupa ce primesc certificatu de radiere , Dar nu vrea asa , zice ca nu are destu bani pentru trasnscriere si certificatu de radiere ii da doar dupa ce ii trasnscrisa pe el . Ma ameninta ca vine cu politia sau vine cu Rom-i lui peste mine
Legal era ca dv care ati operat inlocuirea motorului sa parcurgeti procedura de verificare la RAR=omologare si completare CIV
In momentul de fata dv sunteti responsabil pentru inlocuire motor si nefinalizare procedura omologare RAR
Dv trebuie sa programati verificare la RAR sa prezentati documentele justificative pentru motor si pentru inlocuirea acestuia in service autorizat
Ce document de tranzactionare vehicul ati incheiat ?
Incercati sa solutionati amiabil cu cel care a cumparat masina,pentru a indeparta situatiile neplacute pentru dv
A-m facut doar un contract de mana vanzare cumparare
Deci 800 lei ii omologarea si m-am inteles cu el sa-i dau 400 dar i-am zis ca ii dau doar dupa ce primesc certificatu de radiere . Si nu vrea , zice k nu mai are bani destui . Deci el sta in aia 400 lei ai mei