avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... domiciliu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

domiciliu

anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor titular cu definitivat, punctaj la dosar inregistrat la isj, inspectii la clasa sustinute, acorduri primate din partea scolilor, dar nu mi s-a permis ocuparea unui post deoarece nu detin domiciliul, ci am doar resedinta in judetul unde m-am titularizat cu examen. una din conditiile pretransferului fiind apropierea de domiciliu. am formulat contestatie la isj la care nu am primit raspuns (pe 22 apr a fost sedinta pentru ocupare, am depus contestatia inregistrata la isj, pe 26 apr trebuiau solutionate contestatiile in CA al isj, dar nu s-a afisat nimic pe site, desi ieri s-au trimis la scoli situatia posturilor).
ca temei legal in aceasta problema sunt necesare Metodologia miscarii personalului didactic in anul scolar 2015-2016, cap. V si Legea Educatiei Nationale-L1/2011.
am nevoie de lamuriri concrete pentru a sti cum sa procedez mai departe (contencios administrative cand voi avea raspunsul scris al isj solicitat in urma contestatiei care reprezinta plangerea prealabila/process), deoarece in opinia mea cred ca mi s-a incalcat/limitat dreptul la munca!
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 20:14, 4 Mai 2016
inca astept raspuns la intrebarea postata in subiectul deschis de mine!:)
mai am o intrebare referitoare la intrebarea mea: nu s-au afisat contestatiile la pretransfer, desi a trecut demult perioada de solutuionare a contestatiilor. ce as putea sa fac daca nu mi se raspunde in scris, asa cum am cerut in contestatia depusa la isj, avand in vedere ca vreau sa merg mai departe in contencios administrative pe baza acestui raspuns la contestatie sau chiar si mai departe?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie isj min_an min_an Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi legate de urmatoarea problema: - Am absolvit colegiul pedagogic specialitatea invatatori - educatori, si ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de anulare a deciziei consiliului de administratie? RobertStanila RobertStanila Buna seara! Sunt invatator si am participat la etapa de pretransfer consimtit intre unitati de invatamant la o scoala care a publicat post vacant in acest ... (vezi toată discuția)